- İlgi Alanı
- Xenforo
- IRC
- irc.superalem.org
İtibar:
Özelimi kapatmak istiyorum, özel kapatma komutu nasıl? İrc de Özelimi Kapatmak istiyorum nasıl yaparım, irc de Özel Nasıl Kapatılır sorusuna cevap arayanlar aşağıdaki komut ve komutları uygulayabilirler.
Özel kapatmanın 2 türlü yöntemi vardır. Rumuzu kayıtlı olanlara kapatma ve rumuzu kayıtsız olan kişilere kapatmak şeklinde.
Önce rumuzu kayıtsız olan misafirlerin özelinize yazmaması için özel nasıl kapatılır gelin onu öğrenelim.
Aslında yeni nesil sohbet platformlarında özel açma komutu şekli oldukça basit hale gelmiştir. Bulunduğunuz herhangi bir odada !özelkapat veya .ozelkapat komutunu uygulayarak da yapabilirsiniz.
Rumuzu ister kayıtlı olsun, ister kayıtsız şifresiz sunucuda bulunan herkese özelinizi kapayarak özelden sizi kimsenin rahatsız etmesini engelleyebilirsiniz.
Özel kapatmanın 2 türlü yöntemi vardır. Rumuzu kayıtlı olanlara kapatma ve rumuzu kayıtsız olan kişilere kapatmak şeklinde.
Önce rumuzu kayıtsız olan misafirlerin özelinize yazmaması için özel nasıl kapatılır gelin onu öğrenelim.
Aslında yeni nesil sohbet platformlarında özel açma komutu şekli oldukça basit hale gelmiştir. Bulunduğunuz herhangi bir odada !özelkapat veya .ozelkapat komutunu uygulayarak da yapabilirsiniz.
Kayıtsız Nicklere Özel Kapatma Komutu
Kod:
Komut: /mode Nick +R
Örnek komut: /mode aFa +R (aFa olan yere kendi kullandığınız rumuzunuzu yazmalısınız)
Açmak için: /mode Nick -R yapmalısınız.
Rumuzu Kayıtlı ve Kayıtsız Herkese Özeli Kapatma Komutu
Rumuzu ister kayıtlı olsun, ister kayıtsız şifresiz sunucuda bulunan herkese özelinizi kapayarak özelden sizi kimsenin rahatsız etmesini engelleyebilirsiniz.
Kod:
Komut: /silence +
Özeli açma komutu: /silence -
Aynı Kategoriden Daha Fazla Konu
- Oper Admin Komutları
- Kanalımdaki tüm userleri tek komut ile atmak istiyorum
- Kanalıma sadece accessi (Yetkisi) olanlar girsin istiyorum
- Kanala her giren voice olsun
- Unban komutunu sadece founder kullansın
- Unban komutu nedir
- İrc ame komutu
- Shun atma komutu