• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Proxy List kategorisinde admin tarafından oluşturulan iPhone Proxy Ayarları Nasıl Yapılır? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,682 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Proxy List
Konu Başlığı iPhone Proxy Ayarları Nasıl Yapılır?
Konbuyu başlatan admin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan admin

admin

Mustafa Kemal ATATÜRK
Administrator
İlgi Alanı
Xenforo
IRC
irc.superalem.org

İtibar:

iphone-proxy-ayarlari-nasil-yapilir.jpg
Proxy satın al dıktan sonra bunu kullanmak için çoğu müşterimiz bize soru soruyor. Proxy nasıl kullanılır şeklinde sürekli soru cevapladığımız için bu yazıları satış sonrasında onlara rehber niteliğinde olması için yazıyoruz. Aynı şekilde eğer sitemize Google üzerinden geliyorsanız öğrenebilirsiniz. Eğer proxy sahibi değilseniz satın almak için: IPv4 Proxy Satın Al
iPhone Proxy Ayarı Değiştirme

1. adım, proxy ayarını yapmak için öncelikle ana menüden ‘ayarlar’ seçeneğine giriş yapılır.
  2. adım, ardından çıkan listeden Wİ-Fİ seçilir. Daha sonra bağlanmış olduğunuz ağ bulunarak ‘i’ simgesine dokunulur.
  3. adım, HTTP Proxy alanından sağ alttaki elle seçilir. Ayarları manuel yapmak için elle seçilir. Otomatik proxy algılanması isteniyor ise, ‘otomatik’ seçeneği seçilebilir. Eğer ‘otomatik’ seçeneği seçilir ise, URL için yeni bir alan gösterilecektir.
  4. adım, proxy sunucu adresi ‘sunucu’ alanına girilir. Sonra bağlantı noktasının numarası girilir.
  5. adım, sunucu sizden bir kullanıcı adı ile parola istiyor ise, kimlik doğrulama geçişi açılarak gerekli olan bilgiler girilir.
  6. adım, tüm istenen bilgiler doğru bir şekilde girildikten sonra, cihaz tüm ağ isteklerini yapılandırılmış olan proxy sunucusuna iletir. Proxy ayarlarının doğru olup olmadığını, internet sitelerine veya internete sorunsuz bir erişim sağlayarak anlamanız mümkün.
Proxy Nedir?

Proxy, bir siteye bağlanmamız için başka bir kanal üzerinden geçmemize olanak tanıyan araç olarak ifade edilebilir. Son 5 sene içerisinde daha popüler hale geldiği söylenebilir. Araya farklı bağlantı koyarak vekil sunucu görevini üstlenir. Böylece bağlanmak istediğimiz internet sitesi, kendi sunucumuzun IP adresini değil, Proxy aracılığı ile sunulan 3. bir IP’yi algılar. Bu özellik daha çok yasaklı sitelere girme amacı taşır. Elbette sadece yasaklı siteler için kullanılan bir araç değildir. Hızlı ve güvenli bağlantı isteyenlerin de tercihi için kullanılır. Çoğu şirket hızlı bağlantı açısından bu sistemi kullanır.
Proxy Neden Kullanılır?

Proxy sunucularından faydalanmak için birçok sebep gösterilebilir. Ağ proxy ayarları ile cihazın internet sitelerine erişmesi için sunucu kullanmasına izin verilmiş olur. Proxy kullanmak için şu nedenler sıralanabilir;
  • Servis sağlayıcı girmek istediğiniz siteye erişimi engellemiş fakat sizde girmek istiyorsanız
  • IP adresiniz öğrenilmesin istiyorsanız
  • Belirli bir adrese birden fazla istek gönderen yazılım ile çalışıyor iseniz proxy kullanmak size fayda sağlar.
Bağlanılan araç, proxy ve internet arasındaki vekilliği proxy üstlenir ve kişi ulaşmak istediği site için buna başvurmuş olur.

Üst Alt